Potrivit raportului Comandamentului Central de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor, ieri, la ora 14.00, nici un drum national nu era blocat. Se circula insa cu dificultate, din cauza zapezii, pe DN66, intre Iezureni (Gj) si Bumbesti Jiu (Gj
Potrivit raportului Comandamentului Central de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor, ieri, la ora 14.00, nici un drum national nu era blocat. Se circula insa cu dificultate, din cauza zapezii, pe DN66, intre Iezureni (Gj) si Bumbesti Jiu (Gj); DN67D, intre Valea Cernei (Cs) si Baile Herculane (Cs) si intre Godeanu (Mh) si limita judetului Mehedinti si pe DN 7, intre Calimanesti (Vl) si Caciulata (Vl).
In transporturile feroviare nu erau trenuri anulate; iar in transporturile aeriene se opera cu dificultate pe aeroporturile din Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Caransebes, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara si Tulcea. Nu au fost anulate sau redirectionate curse aeriene. In transporturile navale nu s-au semnalat evenimente. Porturile si caile navigabile au fost deschise. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.