Hot de biciclete la 6 ani Un pusti de 6 ani din Adjud, judetul Vrancea, impreuna cu alti doi prieteni de-ai sai, de 8 si respectiv 11 ani, sunt cercetati pentru ca au furat mai multe biciclete in perioada 2004- 2005, creand un prejudiciu de peste

Hot de biciclete la 6 ani

Un pusti de 6 ani din Adjud, judetul Vrancea, impreuna cu alti doi prieteni de-ai sai, de 8 si respectiv 11 ani, sunt cercetati pentru ca au furat mai multe biciclete in perioada 2004- 2005, creand un prejudiciu de peste 40 de milioane de lei, informeaza Biroul de Presa al IPJ Vrancea.

Decizie - Petrotrans este noul transportator petrolier
Petrotrans Ploiesti este noul operator licentiat si concesionar al sistemului de conducte pentru transportul produselor petroliere. Executivul a decis ca aceasta activitate trebuie sa se desfasoare intr-un mediu concurential si nu de o singura societate, respectiv Conpet. In doua luni, Conpet va cesiona catre Petrotrans toate contractele pentru transportul produselor petroliere. Din cauza lipsei a 96.000 de tone de produse petroliere din conducte, in ianuarie a fost inregistrat un prejudiciu de 1.500 de miliarde de lei. (Elena Stan)
Speranta - 74 de miliarde de lei, report la Loto 6/49
Cele sase numere extrase ieri la tragerea Loto 6/49 nu au fost ghicite de nici unul dintre jucatori. Combinatia castigatoare a fost 45, 15, 47, 41, 28, 7. La prima categorie s-a reportat suma de 74 de miliarde de lei. La categoria a doua au existat 24 premii a cate 216 milioane de lei. La noroc, numerele extrase au fost: 1, 0, 3, 6, 8, 2, 1. ""Saptamana viitoare, premiul de la categoria intai va fi de 90 de miliarde de lei, al treilea ca marime din istoria Loteriei"", ne-a declarat, aseara, Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei Romane. (Radu Crivat)
Conditii - In SUA fara vize, in 3-4 ani
Procesul de eliminare a vizelor pentru SUA va dura, estimativ, 3-4 ani, dar va depinde de capacitatea Romaniei de a face fata cerintelor stricte care vor exista in aceasta privinta, a declarat sambata, la intoarcerea din SUA, ministrul roman de Externe, Mihai Razvan Ungureanu. ""Suntem in aceeasi categorie cu Polonia. Ni se vor cere chestiuni de ordin tehnic asemanatoare cu cele pentru spatiul Schengen"", a completat ministrul. ""Este vorba de seriozitate, control la frontiere, oprirea traficului ilegal de persoane, sanctionarea oricarui act premeditat de traversare ilegala a frontierelor si alte asemenea"", a mai spus Ungureanu.
Constanta - 15 kilograme de heroina, in masina unui fost sportiv
Politistii de frontiera de la Vama Negru Voda au descoperit 14,5 kilograme de heroina ascunse in masina unui fost sportiv de performanta care intentiona sa iasa din tara si care, potrivit anchetatorilor, face parte dintr-o retea de trafic cu droguri. Vamesii au declarat ca masina ARO 10, in care au fost descoperite drogurile in valoare de 200.000 de euro, apartinea lui Ender Memet, de 38 de ani, din Constanta, participant la Jocurile Olimpice de la Sydney din anul 2000. Stupefiantul era ambalat in 33 de pungute a 250 de grame, fiind ascuns in lonjeroanele masinii ARO. (Radu Crivat)
Brasov - Suspectul asasinatului de la farmacie, in judecata
Parchetul Brasov a finalizat vineri seara etapa prezentarii materialului de urmarire penala in cazul lui Alexandru Diaconescu, singurul suspect al asasinarii celor doua farmaciste in luna decembrie a anului trecut. In cursul zilei de astazi, Diaconescu va fi trimis in judecata, in baza rechizitoriului intocmit de procurorii DICOT, condusi de Irina Coliban. Ancheta criminalistica, realizata de procurorii Alen Toroiman si Alexandru Cor, a culminat cu rezultatul contraexpertizei AND, care a relevat fara nici un dubiu ca Diaconescu a fost la locul crimei, in momentul producerii acesteia. (Libiu Mateescu)
Criza - Spitalele raman fara medicamente
Asociatia Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM) a anuntat ca va sista, incepand cu saptamana viitoare, livrarea de medicamente catre spitale, pana cand Ministerul Sanatatii nu isi va achita integral datoriile catre furnizori. Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate s-au angajat, printr-un protocol semnat la 8 martie, ca vor plati catre AFPM, pana la data de 30 aprilie 2005, toate datoriile din 2003 si 2004. Din cele aproximativ 1.000 de miliarde de lei datorate furnizorilor de produse medicale, Ministerul Sanatatii a platit numai 65 de miliarde de lei pana la aceasta data. (Oana Antonescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.