Reuniunea pe tema reformelor palestiniene care a avut loc ieri la Londra a fost considerata o etapa care va permite pregatirea pacii, a apreciat presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas, dupa o intrevedere cu premierul britanic, Tony Blair
Reuniunea pe tema reformelor palestiniene care a avut loc ieri la Londra a fost considerata o etapa care va permite pregatirea pacii, a apreciat presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas, dupa o intrevedere cu premierul britanic, Tony Blair. In afara de Blair si Abbas, la reuniunea de la Londra au mai fost prezenti secretarul general al ONU, Kofi Annan, secretarul de Stat american, Condoleezza Rice, Inaltul reprezentant al UE pentru Politica Externa, Javier Solana, si ministri de Externe din 20 de tari. Abbas a explicat ca palestinienii asteapta de la aceasta reuniune "o sustinere mai mare" a eforturilor Autoritatii Palestiniene.
Israelienii, care se opun implicarii Europei in procesul de pace din Orientul Mijlociu, nu au participat la reuniune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.