Compania ProdLacta Brasov a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 425,9 miliarde de lei, in scadere usoara fata de anul anterior, dar si un profit net mai mic de 2,6 ori, potrivit datelor companiei furnizate Bursei Electronice Rasdaq, citat
Compania ProdLacta Brasov a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 425,9 miliarde de lei, in scadere usoara fata de anul anterior, dar si un profit net mai mic de 2,6 ori, potrivit datelor companiei furnizate Bursei Electronice Rasdaq, citate de Mediafax. Firma a raportat, in 2004, venituri totale de 488,7 miliarde de lei, mai mari cu circa 10 miliarde de lei fata de anul anterior. Cheltuielile au insumat 487,3 miliarde de lei, valoarea profitului net fiind de 3,1 miliarde de lei.
In acelasi timp, compania inregistra datorii de 131 miliarde de lei, aproape duble comparativ cu perioada similara din 2003. Valoarea creantelor se ridica la 43,5 miliarde de lei, in conditiile unor plati restante de 27,9 miliarde de lei.
ProdLacta colecteaza, prelucreaza, conserva si comercializeaza lapte si produse lactate. Productia este destinata pietei interne, distributia fiind realizata cu mijloacele proprii, prin intermediul altor societati sau direct de la depozitul fabricii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.