In prima zi calendaristica de primavara, mercurul termometrelor a coborat in unele zone din Harghita pana la valoarea de minus 23 de grade Celsius.
Potrivit specialistilor de la Statia Meteo Miercurea-Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregis
In prima zi calendaristica de primavara, mercurul termometrelor a coborat in unele zone din Harghita pana la valoarea de minus 23 de grade Celsius.
Potrivit specialistilor de la Statia Meteo Miercurea-Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata, ieri, in judet, a fost la Bucin, unde mercurul termometrelor a aratat minus 23 de grade Celsius.
La Miercurea-Ciuc si Toplita au fost temperaturi de minus 21 de grade, iar la Joseni mercurul termometrelor a coborat pana la minus 20 de grade Celsius. Si in judetul Covasna au fost intregistrate temperaturi foarte scazute pentru aceasta perioada a anului, la Sfantu Gheorghe fiind, in noaptea de luni spre marti, minus 23 de grade Celsius, in timp ce in zona Intorsurii Buzaului, denumita si "Mica Siberie", termometrele au indicat minus 17 grade Celsius.
Luna lui Martisor se anunta insa extrem de capricioasa, cu temperaturi intre -15 grade Celsius, caracteristice unei ierni veritabile, si plus 24 de grade, mai ales in sudul tarii.
Prima parte a lunii va fi extrem de rece, cu posibile ninsori si chiar viscol, iar in cea de-a doua temperaturile vor fi cuprinse intre plus 6 si 24 grade Celsius.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.