Radio Guerrilla a lansat, in premiera, in Romania concursul "La pizza cu premierul!". Castigatorul va avea privilegiul de a merge la o pizza cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Pentru a castiga concursul, cei interesati trebuie sa asculte cu atenti
Radio Guerrilla a lansat, in premiera, in Romania concursul "La pizza cu premierul!". Castigatorul va avea privilegiul de a merge la o pizza cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Pentru a castiga concursul, cei interesati trebuie sa asculte cu atentie emisiunea "Asta la revista presei, baby!", realizata de Liviu Mihaiu, in fiecare dimineata, de la 9.00 la 10.00, de luni pana vineri. Vreme de o luna, zilnic, imediat dupa ora 9.00, Liviu Mihaiu va formula cate o intrebare inspirata din stirile zilei si-i va invita pe ascultatori sa raspunda. Cel care va cumula cele mai multe raspunsuri corecte va avea privilegiul de a merge la pizza, pentru 45 de minute, cu Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.