Romexpo Bucuresti are programate pentru acest an investitii in valoare de aproximativ doua milioane de euro, suma destinata dezvoltarii suprafetelor de expunere si finantarii unor reparatii, a declarat, ieri, presedintele centrului expozitional, Geor
Romexpo Bucuresti are programate pentru acest an investitii in valoare de aproximativ doua milioane de euro, suma destinata dezvoltarii suprafetelor de expunere si finantarii unor reparatii, a declarat, ieri, presedintele centrului expozitional, George Cojocaru, citat de Mediafax.
"Am initiat deja un proiect pentru construirea unui pavilion de 11.000 de metri patrati in zona libera existenta intre unele pavilioane si, in curand, vom da in folosinta un culoar de legatura intre doua mari grupuri de pavilioane, care va avea o suprafata de expunere inchisa de 2.000 de metri patrati", a spus Cojocaru. El a aratat ca exista si un program de dezvoltare a complexului pe termen lung, daca spatiile se vor dovedi insuficiente, prin construirea unui pavilion de 10.000 de metru patrati. Pe langa extinderea suprafetelor de expunere, societatea intentioneaza sa suplimenteze caile de acces catre centrul expozitional. Complexul cuprinde 42 de pavilioane cu o suprafata de expunere totala de 100.000 metri patrati, din care circa 55.000 de metri patrati interior si peste 45.000 metri patrati in aer liber.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.