Generalul in rezerva Victor Athanasie Stanculescu a fost pus oficial sub acuzare, ieri, dupa ce procurorii militari l-au audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989, de la Bucuresti, informeaza surse judiciare. Invinuirile care i-au fost ad
Generalul in rezerva Victor Athanasie Stanculescu a fost pus oficial sub acuzare, ieri, dupa ce procurorii militari l-au audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989, de la Bucuresti, informeaza surse judiciare. Invinuirile care i-au fost aduse sunt complicitate si instigare la omor si instigare la vatamare corporala.
Este "un dosar scos de la dospit", a spus Stanculescu, citat de Mediafax, aratand ca dosarul a fost declansat in baza plangerii inaintate procurorilor de catre membri ai Asociatiei 21 Decembrie 1989 Bucuresti care au solicitat verificarea unor anchete privind Revolutia din '89, cauze care nu au fost inaintate instantelor.
Ministerul Public informa ca Asociatia 21 Decembrie a depus o cerere si doua casete inregistrate in timpul Revolutiei, motiv pentru care a dispus ca doi procurori militari "sa verifice cauzele in discutie si sa dispuna masurile legale".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.