Autorul slagarului "Birdland", celebrul Joe Zawinul, va concerta la Bucuresti, la invitatia agentiei de impresariat Memento Music, pe 8 aprilie, ora 19.00, la Sala Palatului. Romanii vor avea parte de o fascinanta conexiune in lumea muzicii sec. XXI
Autorul slagarului "Birdland", celebrul Joe Zawinul, va concerta la Bucuresti, la invitatia agentiei de impresariat Memento Music, pe 8 aprilie, ora 19.00, la Sala Palatului. Romanii vor avea parte de o fascinanta conexiune in lumea muzicii sec. XXI ce imbina traditia africana cu inovatia americana, instrumentele arhaice din diferite zone ale lumii, cu cele mai noi efecte pe computer. Pe scena, Joe Zawinul va avea alaturi cantareti si instrumentisti celebri din Brazilia, Mauritania si SUA.
Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Magazinul Muzica, Libraria Carturesti, Libraria Mihai Eminescu si Diverta (Unirii, Mall Vitan, Plaza Romania). Totodata, se pot face rezervari on-line accesand www.biletevisit.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.