CF Villarreal, adversara Stelei in optimile de finala ale Cupei UEFA, este favorita la casele de pariuri in ceea ce priveste castigarea competitiei europene, informeaza "Periodico Mediterraneo". Casa de pariuri engleza Ladbrokes considera ca echipa a
CF Villarreal, adversara Stelei in optimile de finala ale Cupei UEFA, este favorita la casele de pariuri in ceea ce priveste castigarea competitiei europene, informeaza "Periodico Mediterraneo". Casa de pariuri engleza Ladbrokes considera ca echipa antrenata de Manuel Pellegrini este principala favorita pentru castigarea editiei 2004/2005 a Cupei UEFA, in fata unor formatii precum Newcastle, Olympiakos Pireu, Sporting Lisabona, FC Parma si Steaua. Villarreal are cota de 6-1 pentru castigarea Cupei UEFA, urmata de Middlesbrough (7-1) si Sevilla (8-1). "Daca Villarreal este cotata drept favorita, Steaua este pe penultimul loc, cu o cota de 51-1, in urma sa fiind doar Austria Viena, cu 126-1", scrie sursa citata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.