Painea se va scumpi din nou din aceasta luna. Cresterea preturilor este cauzata, in principal, de sistarea acordarii de subventii de la 1 martie pentru acoperirea cheltuielilor legate de receptionarea si depozitarea graului pentru panificatie din rec
Painea se va scumpi din nou din aceasta luna. Cresterea preturilor este cauzata, in principal, de sistarea acordarii de subventii de la 1 martie pentru acoperirea cheltuielilor legate de receptionarea si depozitarea graului pentru panificatie din recolta anului trecut.
Surse din piata spun ca majorarea preturilor va fi de ordinul a cateva sute de lei. Brutarii afirma ca preturile vor suferi modificari spre sfarsitul lunii. Scumpirea din aceasta luna s-ar putea sa nu fie insa ultima. Brutarii amintesc de majorarea tarifelor la energia electrica de luna viitoare, lucru ce va conduce la o alta crestere a costurilor de productie in industria de panificatie.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.