Din cauza conditiilor meteo, Adunarea Generala a LPF a hotarat, ieri, amanarea cu o saptamana a inceperii returului.
Astfel, in loc de 5 martie, etapa a 16-a a Diviziei A se va desfasura pe 11 martie. Acest lucru da peste cap atat pla

Din cauza conditiilor meteo, Adunarea Generala a LPF a hotarat, ieri, amanarea cu o saptamana a inceperii returului.
Astfel, in loc de 5 martie, etapa a 16-a a Diviziei A se va desfasura pe 11 martie. Acest lucru da peste cap atat planurile Stelei, cat si ale echipei nationale.
Formatia din Ghencea spera ca pana la meciul tur cu Villarreal, programat la 10 martie, sa dispute macar o partida oficiala in campionat, insa se vede acum in postura de a nu juca nici una.
Ba mai mult, stelistii ar putea chiar solicita amanarea primei etape de la Bistrita pentru a avea timp sa pregateasca returul de la Villarreal.
Pe de alta parte, selectionerul Piturca ar fi dorit si el ca jucatorii din campionatul intern sa dispute cat mai multe partide pana la meciul cu Olanda, de pe 26 martie din preliminariile CM, insa in prima luna de primavara se vor juca numai doua etape.
Dragomir s-a impus in "razboiul" drepturilor TV
Tot ieri, cei saisprezece conducatori din Divizia A au continuat disputa pentru felul in care vor fi negociate drepturile TV, dupa cum se stie, Steaua, Dinamo si Rapid solicitand ca pe viitor sa poata negocia singure.
Cele trei echipe au propus schimbarea articolului 64 din statut conform caruia drepturile audiovizuale ale cluburilor apartin LPF, exprimandu-si intentia ca acestea sa apartina individual fiecarui club.
Insa, cu exceptia unei singure abtineri, FC National, celelalte divizionare A au votat in corpore pentru mentinerea actualului Statut; dupa cum dorea de altfel presedintele Ligii, Dumitru Dragomir.
Reprezentantii celor trei cluburi spun insa ca vor continua in instanta procesul cu LPF.
Altfel, Adunarea Generala a hotarat ca baremurile arbitrilor sa fie schimbate din dolari in euro, iar Dumitru Dragomir a promis ca va merge la Presedintie si Guvern pentru a cere reesalonarea datoriilor cluburilor din primul esalon.
"Voi incerca sa explic ca nu suntem noi marii datornici ai tarii", a explicat Dragomir.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.