Mirel Radoi, capitanul Stelei, ar putea ajunge din vara la US Palermo, echipa nou-promovata in Serie A si care ocupa in prezent locul cinci, cu sanse mari de a prinde un loc de UEFA Champions League. La Palermo, revelatia campionatului italian, au ju
Mirel Radoi, capitanul Stelei, ar putea ajunge din vara la US Palermo, echipa nou-promovata in Serie A si care ocupa in prezent locul cinci, cu sanse mari de a prinde un loc de UEFA Champions League. La Palermo, revelatia campionatului italian, au jucat in sezonul trecut doi romani, Vali Nastase si Paul Codrea. "Radoi, 23 de ani, fundas central la Steaua: un talent semnalat fotbalului italian de Walter Zenga, antrenorul clubului roman. Viitorul acestuia poate fi Palermo, presedintele Mairizio Zamparini oferind deja doua milioane de euro pentru un transfer", scrie agentia italiana "Sports". Sursa citata mentioneaza ca Palermo il monitoriza de mai mult timp pe Radoi, trimisi speciali ai clubului fiind prezenti in dese randuri in Romania pentru a-l urmari pe stelist. "Sports" scrie ca Radoi se afla si in vederile lui Inter Milano, fosta echipa a lui Zenga, fiindu-i recomandat directorului general Giacinto Facchetti la meciul cu Parma din Cupa UEFA. Deoarece Inter l-a adus deja pe brazilianul Luisao, de la Benfica Lisabona, si il vrea pe belgianul Vincent Kompany, de la Anderlecht Bruxelles, este posibil ca milanezii sa fi ajuns la o intelegere cu sicilienii: Radoi sa fie transferat la Palermo, apoi, daca va confirma, sa ajunga la Inter. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.