Victor Piturca, selectionerul Nationalei, a declarat ieri ca decizia amanarii returului Diviziei A ar fi trebuit sa se ia peste doua zile, cand s-ar fi stiut mai bine cum va fi vremea in perioada urmatoare. "Poate ca s-ar fi putut amana startul retur
Victor Piturca, selectionerul Nationalei, a declarat ieri ca decizia amanarii returului Diviziei A ar fi trebuit sa se ia peste doua zile, cand s-ar fi stiut mai bine cum va fi vremea in perioada urmatoare. "Poate ca s-ar fi putut amana startul returului doar pana miercurea viitoare, pe 9 martie. Dar, daca asa s-a hotarat si daca vremea nu ne permite derularea normala a Diviziei A, nu putem decat sa ne adaptam", a spus Piturca. "Este evident ca aceasta decizie dezavantajeaza echipa nationala, intrucat jucatorii susceptibili de a fi convocati pentru meciurile cu Olanda si Macedonia (programate pe 26, respectiv 30 martie), vor avea in picioare doar doua partide oficiale de campionat. Este foarte important ca jucatorii, indeosebi cei reveniti in tara, sa aiba posibilitatea de a disputa cat mai multe meciuri oficiale. Dar, din pacate, nu te poti pune cu capriciile naturii", a comentat Piturca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.