"Tinand cont de prejudiciile de imagine pe care ni le-a adus, anuntam pe aceasta cale ca vom actiona in justitie postul de televiziune Antena 1", se arata intr-un comunicat al companiei PetromService. Conform comunicatului, in cadrul emisiunii "Obser
"Tinand cont de prejudiciile de imagine pe care ni le-a adus, anuntam pe aceasta cale ca vom actiona in justitie postul de televiziune Antena 1", se arata intr-un comunicat al companiei PetromService. Conform comunicatului, in cadrul emisiunii "Observator", de la ora 19.00, din 24 februarie, a postului Antena 1, s-a afirmat ca societatea PetromService ar avea datorii importante la bugetul asigurarilor de sanatate. "Dorim sa precizam ca Antena 1 a produs o grava dezinformare a opiniei publice prin difuzarea respectivei stiri. PetromService nu are nici un fel de datorie la bugetul consolidat al statului si, deci, nici la bugetul asigurarilor de sanatate, lucru ce poate fi verificat simplu de orice cetatean. In consecinta, in ziua de 25 februarie, PetromService a comunicat postului Antena 1 eroarea pe care a comis-o, cu dorinta expresa ca informatia corecta sa fie difuzata sub forma de rectificare, in jurnalul principal al zilei respective. Cu toate acestea, Antena 1 a difuzat in 25 februarie, tot la emisiunea "Observator" de la ora 19.00, aceeasi informatie profund eronata, demonstrand nu numai rea credinta, dar si intentia de a-si dezinforma propriul public. In aceste conditii, consideram ca difuzarea in mod repetat a unei informatii false de catre Antena 1 a afectat in mod intentionat imaginea PetromService", se mai arata in comunicat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.