Actrita Penelope Cruz intentioneaza sa adopte un copil orfan din India, transmite editia electronica a revistei Female First. In varsta de 30 de ani, actrita de origine spaniola a decis sa adopte unul dintre copiii orfani din India, dupa ce, in urma
Actrita Penelope Cruz intentioneaza sa adopte un copil orfan din India, transmite editia electronica a revistei Female First. In varsta de 30 de ani, actrita de origine spaniola a decis sa adopte unul dintre copiii orfani din India, dupa ce, in urma cu patru ani, a vizitat aceasta tara. "Imi plac foarte mult copiii. Imi doresc sa fiu mama inca de cand eram fetita. Am fost in India de mai multe ori si am vazut o saracie cum n-am vazut in viata mea. (...) Sa adopt un copil este unul dintre lucrurile pe care mi le-am propus in viata", a declarat actrita. Planurile ei alimenteaza speculatiile ca ar avea intentia sa se casatoreasca cu actualul ei partener, Matthew McConaughey. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.