Cea mai valoroasa jucatoare a momentului din voleiul feminin romanesc, Cristina Parv, si-a trecut un nou trofeu in impresionanta sa carte de vizita, dupa ce a castigat, in weekend-ul recent incheiat, Cupa Frantei. Componenta de baza a gruparii france
Cea mai valoroasa jucatoare a momentului din voleiul feminin romanesc, Cristina Parv, si-a trecut un nou trofeu in impresionanta sa carte de vizita, dupa ce a castigat, in weekend-ul recent incheiat, Cupa Frantei. Componenta de baza a gruparii franceze RC Cannes, fostul capitan al reprezentativei tricolore si-a adus din plin contributia la victoria echipei sale, care a dispus de Melun Rochette, cu scorul de 3-0 (14, 22, 12). Totodata, Parv va fi prezenta alaturi de colegele ei si in turneul final al Ligii Campionilor, programat in Spania, pe terenul detinatoarei trofeului, puternica echipa iberica din Tenerife. Conform programului anuntat de CEV, RC Cannes va intalni, pe data de 19 martie, gruparea italiana Asystel Novara, ultima la care a jucat Parv inainte de a o naste pe fetita sa, Nicoll, in august 2004. Reamintim ca, in urma cu doua luni, Parv si-a exprimat si dorinta de a reveni sub tricoul reprezentativei Romaniei dupa o absenta de aproape doi ani, urmand sa participe la turneul final al EURO 2005. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.