Presedintele clubului italian US Palermo, Maurizio Zamparini, a facut o oferta de doua milioane de euro pentru fundasul echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi. Radoi, in varsta de 23 de ani, a fost monitorizat de Palermo si Internazionale Milano, dar
Presedintele clubului italian US Palermo, Maurizio Zamparini, a facut o oferta de doua milioane de euro pentru fundasul echipei Steaua Bucuresti, Mirel Radoi. Radoi, in varsta de 23 de ani, a fost monitorizat de Palermo si Internazionale Milano, dar conducatorii gruparii milaneze au hotarat sa mizeze pe aducerea brazilianului Luisao (Benfica Lisabona) si a belgianului Kompany (Anderlecht Bruxelles).
Internationalul roman a fost adus in atentia fotbalului italian de antrenorul Stelei, Walter Zenga, care l-a propus la Inter Milano. Cele doua cluburi italiene au ajuns la un acord prin care dupa ce va juca la Palermo, Radoi ar putea fi transferat la Internazionale Milano.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.