Ieri dimineata, antrenorul federal al FR Handbal, Remus Draganescu, a declarat ca handbalista Narcisa Lecusanu, componenta de baza a echipei daneze Aalborg, a raspuns convocarii la echipa nationala pentru partidele amicale cu Polonia, chiar daca nu v
Ieri dimineata, antrenorul federal al FR Handbal, Remus Draganescu, a declarat ca handbalista Narcisa Lecusanu, componenta de baza a echipei daneze Aalborg, a raspuns convocarii la echipa nationala pentru partidele amicale cu Polonia, chiar daca nu va putea evolua, fiind indisponibila din cauza unei fracturi de metacarpian la mana dreapta, suferita in timpul antrenamentului de vinerea trecuta. "Este important sa fie prezenta la Oradea, sa ia contact cu echipa si cu antrenorii. Daca nu poate juca, asta este. Nu stiu exact cand va ajunge la Oradea, dar stiu ca va veni cu siguranta", a punctat Draganescu pentru Mediafax. Conform datelor oferite de oficialii FRH, Lecusanu ar putea ajunge la Oradea, marti, in jurul pranzului, cand si-au anuntat sosirea in cantonamentul tricolorelor antrenate de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi alte trei straniere, Carmen Amariei Lungu, Steluta Luca si Oana Soit.
Cele patru straniere se vor alatura jucatoarelor din Liga Nationala retinute de cuplul de tehnicieni dupa amicalurile cu HypoBank Viena (Talida Tolnai, Tereza Paslaru, Roxana Gatzel, Mihaela Urcan, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Ana-Maria Lazer, Corina Demeterca si Elena Avadanii), precum si altot cinci sportive care evolueaza prin Europa: Paula Radulescu, Alina Ariton, Georgeta Vartic, Simona Gogarla si Simona Sarbu. "Suntem foarte multumiti si eu si Dumitru Musi de modul in care jucatoarele din campionatul intern au abordat pregatirea si meciurile amicale cu Hypo Viena, demonstrand, prin atitudinea lor si prin felul in care s-au pregatit, ca pot forma o nationala competitiva in viitor. Poarta nationalei este deschisa si pentru intrare si pentru iesire, dar ne-am bucurat dupa ultimul meci atunci cand jucatoarele ne-au spus la sedinta ca atmosfera la nationala este foarte buna, chiar mai buna decat la cluburile lor", a declarat Tadici la finalul celui de-al treilea meci disputat de Romania in compania campioanei Austriei, terminat la egalitate, scor 36-36. Reamintim ca lotul tricolor isi continua stagiul de pregatire la Oradea pentru barajul cu Cehia de calificare la Campionatul Mondial si va juca in finalul acestei saptamani trei partide amicale impotriva selectionatei similare a Poloniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.