Desi nu a castigat trofeul, Leonardo DiCaprio a fost unul dintre cei mai aplaudati actori la intrarea in Kodak Theatre, unde a sosit in compania logodnicei Gisele Bundchen. Dupa cum informeaza Tgcom.it, imbracat intr-un costum Prada, DiCaprio a fost
Desi nu a castigat trofeul, Leonardo DiCaprio a fost unul dintre cei mai aplaudati actori la intrarea in Kodak Theatre, unde a sosit in compania logodnicei Gisele Bundchen. Dupa cum informeaza Tgcom.it, imbracat intr-un costum Prada, DiCaprio a fost una dintre cele mai elegante prezente ale serii, in timp ce fotomodelul brazilian a atras atentia asupra sa si gratie rochiei semnate de Dior. Castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita, Hilary Swank, imbracata intr-o rochie albastru inchis extrem de decoltata semnata Guy Laroche, a fost si ea una dintre prezentele agreabile ale ceremoniei, actrita dovedind o cu totul alta imagine decat cea a pugilistei din "Million Dollar Baby". Carcotasii spun ca lacrimile vedetei din momentul primirii celui de-al doilea premiu Oscar din cariera nu au fost provocate doar de emotiile primirii premiului, ci si problemelor din viata conjugala. Potrivit tabloidelor britanice, Swank depune toate eforturile pentru a-si salva casnicia, pentru ca sotul sau, Chad Lowe, are probleme in a se obisnui cu gandul ca sotia sa este o celebritate. Alte "barfe" din culisele galei se refera la multimilionara Paris Hilton, care nu a fost invitata la ceremonie, pentru ca organizatorii au preferat sa aiba in sala doar oameni de spectacol "mai moderati".
Printre cei 3.500 de invitati la Kodak Theatre, s-au aflat cativa debutanti si numeroase vedete care, pentru marele eveniment, si-au ales tinute spectaculoase, nu intotdeauna de bun gust. Johnny Depp, intr-un costum albastru stralucitor, amintea de un gangster din anii '30, in timp ce partenera sa, Vanessa Paradis, parea vaduva, in rochia Chanel, lunga pana la glezne. Antonio Banderas, intr-un costum Armani, a sosit la brat cu sotia sa, Melanie Griffith, care schiopata in urma unei leziuni la picior. Actrita a purtat o rochie albastra semnata Versace, care amintea cumva de moda anilor '80. In schimb, extrem de apreciata a fost tinuta actritei Cate Blanchett, cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul lui Katharine Hepburn din "The Aviator". Vedeta a ales o rochie semnata Valentino, in nuante de crem, cu o croiala clasica. O alta prezenta admirata a fost pop starul Beyoncé Knowles, interpreta a trei melodii candidate la premiul Oscar, care, pentru a-si scoate in evidenta formele perfecte, a ales o rochie neagra semnata Versace. Halle Berry a ales o rochie argintie semnata Versace, care a starnit admiratia reprezentantilor sexului masculin prezenti in sala. Nu la fel de seducatoare a fost Rene Zellweger, care a optat pentru o rochie lunga, stil sirena de culoare rosie, care a impiedicat-o sa se miste lejer si natural. La capitolul coafuri, s-au remarcat cele ale Salmei Hayek si a Penelopei Cruz, care au ales, pentru un look retro, parul prins in cocuri imense.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.