Doi detinuti din Turcia au fost condamnati la patru luni suplimentare de inchisoare si la plata unei amenzi, pentru ca au sapat o gaura in zidul dintre celule pentru a se intalni si a-si trai idila, in urma careia s-a nascut un copil, relateaza Media
Doi detinuti din Turcia au fost condamnati la patru luni suplimentare de inchisoare si la plata unei amenzi, pentru ca au sapat o gaura in zidul dintre celule pentru a se intalni si a-si trai idila, in urma careia s-a nascut un copil, relateaza Mediafax. Cei doi prizonieri de la penitenciarul Kartal sunt Seylan Corduk (40 de ani, incarcerat pentru omucidere) si Kadriye Fikret Oget (27 de ani, inchisa pentru ca a amplasat o bomba intr-o piata din Istanbul). Cei doi au sapat, in iulie 2002, un tunel de noua centimetri in zidul care separa celulele, potrivit procesului verbal de la ultima audiere, care a avut loc in decembrie. Ei au reusit astfel sa intretina relatii sexuale timp de mai multe luni, iar in aprilie 2003 s-a nascut copilul, potrivit publicatiilor turce Vatan si Hurriyet. Initial, cei doi indragostiti au fost condamnati la un an de inchisoare si plata unei amenzi de 218 milioane de lire turcesti (circa 128 de euro), pentru "provocarea de pagube unor bunuri publice". Un alt tribunal a redus insa pedeapsa la patru luni de inchisoare si la 72 de milioane de lire turcesti amenda (circa 42 de euro), considerand ca pagubele au fost mai reduse. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.