Olli Rehn, comisarul pentru extindere al Uniunii Europene, a avut, ieri, o intrevedere cu Adrian Nastase, presedinte al Camerei Deputatilor, si cu reprezentanti ai grupurilor parlamentare, in care a discutat stadiul implementarii angajamentelor Roman
Olli Rehn, comisarul pentru extindere al Uniunii Europene, a avut, ieri, o intrevedere cu Adrian Nastase, presedinte al Camerei Deputatilor, si cu reprezentanti ai grupurilor parlamentare, in care a discutat stadiul implementarii angajamentelor Romaniei privind integrarea in UE. Ollie Rehn a declarat ca discutiile au fost "foarte constructive", apreciind bipartizanatul partidelor din Opozitie si de la Putere in sprijinirea eforturilor pe care Romania le face pentru integrarea in UE. El le-a recomandat parlamentarilor, "ca factor de legatura intre clasa politica si populatie", sa le spuna cetatenilor despre eforturile care trebuie facute in perioada urmatoare. "Am fost parlamentar al tarii mele si stiu care e rolul Legislativului in a explica lucrurile importante care trebuie facute", a spus Ollie Rehn. Liderii grupurilor parlamentare, impreuna cu Adrian Nastase, si-au exprimat sprijinul pentru finalizarea proceselor de integrare a Romaniei in UE. (C.E., R.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.