Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, a declarat ieri ca Sabin Ilie nu s-a transferat in China, el fiind inca jucatorul formatiei antrenate de Razvan Lucescu, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. "Deja vad prin ziare ca Sabin Ilie s-a
Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului, a declarat ieri ca Sabin Ilie nu s-a transferat in China, el fiind inca jucatorul formatiei antrenate de Razvan Lucescu, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. "Deja vad prin ziare ca Sabin Ilie s-a transferat la nu stiu ce echipa, ca ia nu stiu cati bani, ca Rapid primeste nu stiu ce suma, si asa mai departe. Adevarul e ca eu am vorbit cu impresarul lui Sabin, i-am comunicat pretentiile noastre si astept sa vina cu contractul, sa-l vedem. Daca este intocmit in conditiile discutate, batem palma si putem spune ca Sabin este transferat acolo. Pana atunci, el este inca jucatorul Rapidului", a declarat Dinu Gheorghe. Sabin Ilie a plecat, in urma cu aproximativ 10 zile, pentru a semna cu Tianjin Teda, din prima liga chineza, insa se pare ca el s-a inteles cu Changchun Yatai, clasata pe primul loc in liga a doua. Atacantul declarase ca a semnat pe o perioada de opt luni, urmand sa castige 360.000 de dolari, iar Rapid sa incaseze 200.000 de dolari. In alta ordine de idei, se pare ca, in cazul in care afacerea Sabin Ilie se va finaliza, giulestenii au mari sanse de a-l achizitiona de la Sportul Studentesc pe Gigel Bucur. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.