Dorinel Munteanu a declarat ieri, inaintea testului sustinut in cadrul cursului de antrenori pentru obtinerea licentei "Pro", ca meciul cu Villarreal din optimile de finala ale Cupei UEFA va fi pentru Steaua mult mai greu decat cel din 16-imi. "Valen
Dorinel Munteanu a declarat ieri, inaintea testului sustinut in cadrul cursului de antrenori pentru obtinerea licentei "Pro", ca meciul cu Villarreal din optimile de finala ale Cupei UEFA va fi pentru Steaua mult mai greu decat cel din 16-imi. "Valencia are in componenta jucatori buni si valorosi, dar Villarreal este echipa momentului in Spania. A avut un sezon bun pana acum si eu zic ca va fi un meci mai greu decat cel cu Valencia. Nu ma bucura deloc infrangerea suferita de Villarreal in campionat. Stim multe despre ei si cred ca va fi un joc atractiv", a spus Munteanu. Acesta a precizat ca nu se afla in conflict cu Marius Lacatus, desi declarase ca nu ar fi bine ca Steaua sa retraga tricoul cu numarul 7 purtat de fostul atacant. "Eu nu am intrat in nici un conflict cu Marius. Chiar ieri am vorbit la telefon. Suntem foarte buni prieteni, am obtinut performante impreuna si niciodata n-o sa pot sa ma cert cu el", a mentionat Dorinel Munteanu. Mijlocasul stleist a catalogat meciul amical cu Dacia Unirea Braila drept unul reusit, spunand ca in retur aversarii vor evolua cu mai multa daruire impotriva Stelei: "A fost bine la Braila, au venit foarte multi oameni la stadion in ciuda conditiilor nefavorabile. Au venit sa vada echipa favorita, iar din punctul asta de vedere nu au fost probleme. A fost chiar un joc reusit, ne-am bucurat cand am vazut ca stadionul este plin. Cu siguranta, presiunea va fi mare asupra noastra in retur, dar trebuie sa ne aparam prestigiul. Suntem pe primul loc, trebuie sa ne aparam sansele si punctele pe care le avem in fata. Intotdeauna meciurile contra Stelei au fost deosebite pentru fiecare echipa, dar acum daruirea adversarilor va fi mult mai puternica". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.