Cosmin Contra ar putea evolua din sezonul viitor la echipa olandeza AZ '67 Alkmaar, unde este dorit de antrenorul Louis van Gaal, informeaza "Calciomercato". Potrivit sursei citate, Contra este dorit pentru a suplini eventuala plecare a fundasului Ja
Cosmin Contra ar putea evolua din sezonul viitor la echipa olandeza AZ '67 Alkmaar, unde este dorit de antrenorul Louis van Gaal, informeaza "Calciomercato". Potrivit sursei citate, Contra este dorit pentru a suplini eventuala plecare a fundasului Jan Kromkamp. Contra evolueaza la "Poli" AEK Timisoara, unde a fost imprumutat pana la finalul sezonului de Atletico Madrid (a jucat in toamna la West Bromwich Albion, in Anglia). Louis van Gaal il va inlocui, din sezonul viitor, la conducerea tehnica a lui AZ '67 Alkmaar pe Co Adriaanse. "Nu ma intereseaza! In Olanda merg doar in vacanta", a spus ieri Contra, jucator care mai are doi ani si jumatate de contract cu Atletico, de unde incaseaza doua milioane de eruo pe sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.