Politistii bucuresteni au reusit sa-i identifice si pe ceilalti doi agresori ai Gildei Lazar, fosta purtatoare de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe din perioada 1996-1997, talharita, saptamana trecuta, in fata locuintei. Anchetatorii de la Sec
Politistii bucuresteni au reusit sa-i identifice si pe ceilalti doi agresori ai Gildei Lazar, fosta purtatoare de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe din perioada 1996-1997, talharita, saptamana trecuta, in fata locuintei. Anchetatorii de la Sectia 10 au informatii certe care indica faptul ca, pe langa Cristian Stefan Csibi, 26 de ani, la comiterea faptei au participat si Sorin Mihaita, 29 de ani, si Dumitru Alexandru Parvu, 25 de ani, ambii din sectorul 1 al Capitalei. Politistii au reusit sa ajunga la cei doi in urma comparatiilor dactiloscopice, stabilind ca trei dintre urmele ridicate de pe plafonul autoturismului Audi A6 folosit de talhari pentru a fugi de la locul faptei ii apartin lui Parvu. Surse judiciare sustin ca cei doi suspecti au antecedente penale pentru furt si talharie si urmeaza sa fie dati in urmarire locala. Gilda Lazar a fost atacata, miercuri, in jurul orei 20.00, in momentul in care a coborat din autoturismul sau, pe care il parcase in apropierea casei ei, situata pe strada Alexandru Sihleanu, din sectorul 3 al Capitalei. Agresorii i-au furat geanta in care avea mai multe carduri si 23 de milioane de lei, dupa care s-au urcat intr-un autoturism Audi A6 si au fugit. Doi dintre autori au reusit sa fuga, unul din ei aruncand pe jos geanta furata. Cel de-al treilea, aflat la volan, a fost prins de persoanele aflate pe strada. Talharul a fost identificat drept Cristian Stefan Csib, din comuna ilfoveana Mogosoaia, membru al gruparii conduse de Radu Bolgiu. El a fost retinut si apoi arestat preventiv, insa ceilalti doi complici au disparut fara urma.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.