Cu 106 puncte, judoka de la cat. 48 kg, Alina Dumitru, ocupa locul al treilea in clasamentul dat publicitatii de Uniunea Europeana de Judo, dupa turneul de la Hamburg (unde a ocupat locul cinci). Clasamentul la aceasta categorie este dominat de campi
Cu 106 puncte, judoka de la cat. 48 kg, Alina Dumitru, ocupa locul al treilea in clasamentul dat publicitatii de Uniunea Europeana de Judo, dupa turneul de la Hamburg (unde a ocupat locul cinci). Clasamentul la aceasta categorie este dominat de campioana olimpica, japoneza Tani Ryoko, cu 250 p. Ioana Dinea Aluas (cat. 52 kg) se situeaza pe pozitia a 11-a, cu 60 p, ierarhia fiind dominata de chinezoaica Dingmei Xian (250 p). "Clasamentul este relativ. Daca nu participa la toate turneele organizate de EJU, vor cobori in ierarhie, asa cum se va intampla cu turneul A, de la Praga, unde Dumitru si Aluas nu vor fi prezente", a afirmat antrenorul Bercean. La concursul din capitala Cehiei, programat saptamana viitoare, vor participa Carmen Bogdan (cat. 48 kg), Ramona Enache (52), Irina Samoila (63) si Raluca Pascuta (plus 78). La masculin, singurul judoka roman care se afla in primii 20 este Claudiu Bastea (locul 15 - 40 p), la cat 73 kg. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.