Reprezentativa de rugby a Romaniei a castigat, cu scorul de 33-10 (13-10), meciul disputat pe stadionul UMT din Timisoara, in fata selectionatei Rusiei, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Romania a punctat prin Teodorescu (doua eseuri), Mavrodin
Reprezentativa de rugby a Romaniei a castigat, cu scorul de 33-10 (13-10), meciul disputat pe stadionul UMT din Timisoara, in fata selectionatei Rusiei, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Romania a punctat prin Teodorescu (doua eseuri), Mavrodin, Tonita si Sauan (cate un eseu), Tofan (o lovitura de penalizare) si Dumbrava (o transformare, o lovitura de penalizare), in timp ce pentru Rusia au inscris Uskov (un eseu) si Sugrobov (o transformare, o lovitura de penalizare). Romania a jucat pentru prima data la Timisoara, dupa 31 de ani, partida fiind arbitrata de francezul Didier Mene. Directorul tehnic al Romaniei, francezul Robert Antonin, a declarat ca acest meci este doar o etapa pentru echipa nationala, el contand pentru campania de calificare la Cupa Mondiala din 2007. "Obiectivul este calificarea la aceasta competitie", a spus Antonin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.