Presedintele executiv FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca va solicita clubului Rapid amanarea meciului dintre cele doua echipe programat pe 13 martie, in etapa a XVII-a a Diviziei A, pentru ca formatia din Bulevardul Ghencea sa pregateasca partide
Presedintele executiv FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ca va solicita clubului Rapid amanarea meciului dintre cele doua echipe programat pe 13 martie, in etapa a XVII-a a Diviziei A, pentru ca formatia din Bulevardul Ghencea sa pregateasca partidele cu Villarreal, din Cupa UEFA.
"Vom proceda civilizat pentru ca respectam Rapidul si le vom cere acceptul pentru ca Steaua - Rapid, din 13 martie, sa fie amanat, pentru ca este programat intre cele doua jocuri cu Villarreal. Daca Rapid nu va fi de acord, oricum derbiul va fi amanat in interesul fotbalului romanesc, cum scrie la regulament.
Cred ca o sa convina si Rapidului, pentru ca asa va juca si Daniel Niculae", a declarat Mihai Stoica.
Presedintele gruparii Rapid, Dinu Gheorghe, spune ca nu stie nimic despre o astfel de solicitare, dar ca se va respecta regulamentul.
Intr-un interval de doua saptamani, Steaua are programate patru meciuri. Altfel, Steaua a disputat, ieri, un meci amical contra divizionarei B Dacia Unirea Braila, pe terenul celei din urma. Echipa bucuresteana a invins cu 2-1, pentru Steaua inscriind Dinita (3) si Baciu (67), gazdele inscriind prin Matei (56). Stadionul Municipal din Braila a fost plin de dinainte de inceperea meciului de 25.000 de oameni. Steaua a inceput in formula Martin Tudor - Keca, Radoi, Baciu, Nesu - Nicolita, Lovin, D. Munteanu, Bostina - Dinita, Ciocoiu.

Se retrage tricoul cu numarul 7
In anul 2006 se vor implini 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor de catre Steaua, aniversare care va fi omagiata printr-un joc amical, prilej care va constitui si retragerea oficiala a lui Lacatus de la Steaua.
Dupa aceasta partida tricoul cu numarul 7 care a apartinut lui Lacatus va fi retras.
In urma acestei decizii a clubului din Ghencea, Marius Lacatus a declarat: "Am aflat cu placere de intentia actualilor conducatori de la clubul de care ma leaga cele mai placute amintiri.
Ar fi un gest de recunostinta din partea lor si a suporterilor pentru ceea ce am facut eu la aceasta echipa".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.