Steaua a castigat ieri cu 2-1 (1-0) meciul amical disputat la Braila, cu divizionara secunda Dacia Unirea, golurile fiind marcate de Dinita (30) si E. Baciu (67), respectiv Matei (56). In ciuda vremii nefavorabile, viscol, aproape 25.000 de spectator
Steaua a castigat ieri cu 2-1 (1-0) meciul amical disputat la Braila, cu divizionara secunda Dacia Unirea, golurile fiind marcate de Dinita (30) si E. Baciu (67), respectiv Matei (56). In ciuda vremii nefavorabile, viscol, aproape 25.000 de spectatori au fost prezenti in tribune, intrarea fiind libera. Walter Zenga, antrenorul "militarilor", a folosit echipa M. Tudor - Keca, Radoi (46 Chiaucu), E. Baciu, Nesu - Nicolita, D. Munteanu (46 Muzac), Lovin, Bostina - Dinita (46 Simion), Ciocoiu (54 Litu).
De remarcat ca italianul a menajat cateva piese de baza - Hamutovski, Ogararu, P. Marin, Dica, Oprita, A. Cristea - dar si ca, in repriza secunda, a trimis in teren patru fotbalisti de la echipa de tineret a Stelei. "Militarii", care joi au eliminat Valencia din Cupa UEFA, au dominat meciul, au ratat cateva ocazii clare de gol, fiind egalati insa la un moment dat dupa o gafa a lui M. Tudor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.