Un supravietuitor al prabusirii unui avion de pasageri in anul 1972 - care a devenit faimos dupa ce s-a scris o carte despre acest eveniment - volum ecranizat in filmul "Alive" - si-a gasit portofelul si geaca dupa 32 de ani de cand le pierduse in An
Un supravietuitor al prabusirii unui avion de pasageri in anul 1972 - care a devenit faimos dupa ce s-a scris o carte despre acest eveniment - volum ecranizat in filmul "Alive" - si-a gasit portofelul si geaca dupa 32 de ani de cand le pierduse in Anzi, relateaza CBSNews.
Obiectele au fost gasite recent de catre un alpinist, la doar cateva sute de metri de locul unde avionul cu care calatorea Eduardo Strauch si ceilalti pasageri s-a prabusit.
Alpinistul a gasit in portofel un carnet de conducere, un pasaport, cativa dolari decolorati precum si o rama de ochelari.
Strauch este unul dintre cei 16 rugbysti care au supravietuit 72 de zile iarna, in munti, dupa ce avionul lor s-a prabusit in drum spre Chile. In cartea si in filmul care vorbesc despre cosmarul supravietuitorilor, se relateaza cum acestia au fost nevoiti sa se hraneasca cu carnea victimelor decedate pentru a putea ramane in viata.
Acum, Strauch are 57 de ani, este arhitect si are cinci copii. Cand si-a vazut portofelul, a declarat ca "este incredibil ca cineva mi-a gasit lucrurile si ca mi le-a adus, dupa atata vreme. Este o parte din miracolul pe care l-am trait". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.