Ministrul Finantelor, Ionut Popescu este criticat deschis de colegii sai liberali. Astfel, Ludovic Orban, presedinte al Organizatiei PNL Bucuresti, prezent la Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale, a ripostat fata de cresterile de im
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu este criticat deschis de colegii sai liberali. Astfel, Ludovic Orban, presedinte al Organizatiei PNL Bucuresti, prezent la Conferinta Nationala a Cluburilor Studentesti Liberale, a ripostat fata de cresterile de impozite efectuate in ultimele saptamani. "Imi pare rau ca Ionut Popescu nu este aici de fata ca sa ii pot spune direct, dar nu mi se pare normal ca, dupa introducerea cotei unice de impozitare de 16 la suta, sa maresti impozitele si sa-ti lovesti astfel in interese, oameni care sunt liberali", a declarat Orban, care a completat ca gestul ministrului de finante dovedeste faptul ca astfel de actiuni guvernamentale sunt dictate de functionarii Ministerului de Finante al caror unic scop este sa egalizeze veniturile cu cheltuielile. "Liberalii trebuie sa spuna lucrurilor pe nume indiferent de functii", a completat Ludovic Orban. Ionut Popescu a fost de nenumarate ori criticat in cadrul sedintelor de partid pentru modalitatea defectuoasa de colaborare cu structurile de partid. (B.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.