Mittal Steel intentioneaza sa disponibilizeze in urmatorii cinci ani 45.000 de angajati, reprezentand 30 la suta din total, in cadrul programului de reorganizare a activitatii dupa preluarea International Steel Group, a declarat directorul executiv a
Mittal Steel intentioneaza sa disponibilizeze in urmatorii cinci ani 45.000 de angajati, reprezentand 30 la suta din total, in cadrul programului de reorganizare a activitatii dupa preluarea International Steel Group, a declarat directorul executiv al companiei, Lakshmi Mittal. Compania si-a propus, astfel, sa reduca numarul angajatilor pana la 110.000 de persoane, transmite Mediafax. "Investim in modernizarea echipamentelor, asa ca vom renunta la anumite posturi", a afirmat Mittal, in cadrul unei conferinte desfasurate la New York. Miliardarul de origine indiana, a carui familie detine pachetul majoritar de actiuni al Mittal Steel, nu a mentionat unitatile unde vor avea loc disponibilizarile de personal. Mittal Steel, creata in 2004 dupa fuziunea dintre LNM Holdings si compania olandeza Ispat, va deveni liderul mondial in sectorul siderurgic dupa definitivarea procesului de preluare al International Steel Group, preconizata pentru luna martie. In Romania, Mittal Steel detine combinatele siderurgice din Galati, Iasi, Hunedoara si Roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.