Mircea Ionescu Quintus si sotia sa, Viorica, au serbat sambata seara Nunta de Aur. Alaturi de nasii Dana si Dinu Patriciu, sotii Quintus au avut privilegiul de a asista la slujba speciala oficiata de Prea Fericitul Parinte Teoctist la Sfanta Patriarh
Mircea Ionescu Quintus si sotia sa, Viorica, au serbat sambata seara Nunta de Aur. Alaturi de nasii Dana si Dinu Patriciu, sotii Quintus au avut privilegiul de a asista la slujba speciala oficiata de Prea Fericitul Parinte Teoctist la Sfanta Patriarhie. A urmat apoi o "agapa prieteneasca" la Casa Vernescu la care au participat doar cativa prieteni liberali cu sotiile, printre care premierul Calin Popescu Tariceanu, Viorel Catarama si Radu Boroianu. De asemenea, sotii Quintus au mai fost felicitati cu aceasta ocazie si de doua familii apropiate din Ploiesti. De altfel, Mircea Ionescu Quintus si sotia sa tin de mai mult timp sa oficieze Nunta de Aur numai ca pana acum nu au gasit timpul necesar. Ei au implinit deja 58 de ani de casnicie si au fost foarte fericiti si emotionati de faptul ca au fost inconjurati de oameni de care sunt legati sufleteste. La un moment dat, chiar Viorica Quintus a observat ca masa la care s-au asezat cu totii seamana foarte mult cu sedintele Biroului Permanent ale PNL de la inceputul anilor '90. Doar ca acum erau prezente si nevestele. De altfel, presedintele de onoare al PNL le-a subliniat celor mai tineri prezenti la masa ca este foarte important ca echipa guvernamentala si cea liberala in general sa fie cladita pe sentimente de prietenie.
Toata lumea s-a simtit foarte bine, numai ca, la un moment dat, au observat ca mancarea intarzie si atunci au vazut ca oamenii de paza ai premierului si ai lui Catarama erau prea grijulii in munca lor, interzicand chiar si chelnerilor sa-si faca datoria.
Momentul a fost gustat cu umor de cei prezenti. (B. PAUN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.