Distributia serialului Baieti buni s-a mai imbogatit cu o bomba sexy. Anne-Marie Paraschivescu o va intruchipa pe Corina Marcu, fiica personajului interpretat de Florin Calinescu. Corina Marcu este fata buna a serialului. Este refugiul si singura imp
Distributia serialului Baieti buni s-a mai imbogatit cu o bomba sexy. Anne-Marie Paraschivescu o va intruchipa pe Corina Marcu, fiica personajului interpretat de Florin Calinescu. Corina Marcu este fata buna a serialului. Este refugiul si singura implicare sentimentala puternica a tatalui ei, comisarul Marcu, interpretat de Florin Calinescu. Relatia celor doua personaje este sustinuta de dragostea absolut fireasca si naturala intre tata si fiica, dar si de prietenia dintre ei. ''Pentru mine, cea mai grea parte a fost intelegerea si interpretarea personajului, pentru ca tatal meu a murit cand eu eram mica, astfel ca mie imi lipsea din vocabular si comportament exprimarea acestei legaturi tata-fiica'', spune superba actrita.
Delicata si fragila la vedere, actrita are o cariera impresionanta pentru cei doar 24 de ani ai sai. Dupa ce a facut 10 ani de balet, a absolvit o facultate de actorie, a jucat in zeci de teatre din Romania, a prezentat si produs emisiuni de radio si televiziune, Anne-Marie s-a inscris la Facultatea de Regie si are in plan un proiect rock.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.