Hagi, invins de Kirita, a cazut pe locul 3 Presa din Turcia considera ca Gheorghe Hagi este vinovat pentru esecul lui Galatasaray, 1-2, in deplasare cu Samsunspor. ""Hagi a facut o mare greseala"", titreaza Fanatik, care crede ca ""Regele"" nu trebu
Hagi, invins de Kirita, a cazut pe locul 3 Presa din Turcia considera ca Gheorghe Hagi este vinovat pentru esecul lui Galatasaray, 1-2, in deplasare cu Samsunspor. ""Hagi a facut o mare greseala"", titreaza Fanatik, care crede ca ""Regele"" nu trebuia sa-i titularizeze pe Hasan Sas si pe Volkan. Antrenorul lui Cim Bom a acuzat arbitrajul, sustinand ca fundasul lui Samsun, romanul Giani Kirita, ar fi trebuit eliminat inca de la inceputul partidei. Dupa aceasta infrangere, Galata a pierdut locul 2 in clasament, pe care a urcat Trabzon, invingatoare ieri cu 3-0 in partida cu Denizli. RUGBY. Intr-o partida care a contat pentru Cupa Europeana a Natiunilor si pentru preliminariile Cupei Mondiale 2007, reprezentativa de rugby a Romaniei a trecut de selectionata similara a Rusiei, cu scorul de 33-10. Disputata la Timisoara, pe stadionul UMT, intalnirea a fost la discretia ""stejarilor"", care au reusit cinci incercari fata de un singur eseu al oaspetilor. Singurele semne de ingrijorare au venit din partea mijlocasului la deschidere Ionut Tofan, acesta irosind patru transformari si doua lovituri de pedeapsa. STRANIERI. Introdus sambata titular la FC Nantes, atacantul Claudiu Keseru a fost cel mai bun om al gazdelor in victoria contra lui Strasbourg (2-1). Romanul a deschis scorul in minutul 45, pentru ca, in cea de-a doua repriza, sa paseze decisiv pentru golul desprinderii. Inlocuit de Bratu in minutul 73, Keseru a fost declarat omul meciului de presa de specialitate din Franta. FANATIK. Dupa cateva luni de tacere in care nu a mai aparut la nici un talk-show, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, revine sub lumina reflectoarelor, in exclusivitate, la ""Fanatik Show"", in aceasta seara, de la ora 23:00, la Prima TV. Ce parere are despre performanta Stelei, incepe sau nu Divizia A, cine are cele mai mari sanse la campionat, ce facem cu Olanda - toate acestea le va spune moderatorului emisiunii, Horia Ivanovici, care promite si detonarea unei adevarate bombe de presa. Din aceasta seara, cate unul dintre telespectatorii fideli ai emisiunii va fi premiat cu 1.000 de euro la fiecare editie a emisiunii. REZULTATE, EUROPA.
Germania, etapa a 23-a: Arminia - Nürnberg 3-1, Dortmund - Mainz 3-0, Hertha - Hamburg 4-1, Werder - Bochum 4-0, Kaisersalutern - Wolfsburg 0-0, Freiburg - Bayern 0-1, Hansa - Monchengladbach 0-0. Anglia, etapa a 28-a: Southampton - Arsenal 1-1, Aston Villa - Everton 1-3, Crystal Palace - Birmingham 2-0, Tottenham - Fulham 2-0, Manchester - Portsmouth 2-1. Franta, etapa a 27-a: Lyon - St. Etienne 3-2, Nantes - Strasbourg 2-1, PSG - Bastia 1-0, Nice - Monaco 2-1, Bordeaux - Caen 2-2, Ajaccio - Lens 0-0. Spania, etapa a 25-a. Espanyol - Albacete 2-1, Mallorca - Levante 1-2, Numancia - Barcelona 1-1, La Coruña - Real Madrid 2-0.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.