Un par sanatos este o adevarata comoara pentru orice femeie, de aceea se impune sa ne ingrijim atent de podoaba noastra capilara. In cazul in care aveti deja probleme, iar parul s-a degradat, iata cateva sfaturi pentru a nu inrautati lucrurile:- Daca
Un par sanatos este o adevarata comoara pentru orice femeie, de aceea se impune sa ne ingrijim atent de podoaba noastra capilara. In cazul in care aveti deja probleme, iar parul s-a degradat, iata cateva sfaturi pentru a nu inrautati lucrurile:- Daca aveti un par degradat, care se descurca greu, este de preferat sa utilizati separat samponul de balsam. Fiecare dintre ele are proprietati diferite si pentru a fi eficiente nu trebuie combinate.
- Cel putin o data la sase saptamani tunde-
ti-va putin din par. Astfel veti scapa de varfurile despicate, iar parul va fi mai sanatos.
- Nu va pieptanati niciodata parul atunci cand este ud, deoarece, in timp, varfurile se vor toci. Pentru a-l descalci, folositi un pieptene cu dintii rari.
- Saptamanal, masati podoaba capilara cu glicerina, dupa care pune-
ti-va pe cap un prosop umed, pentru ca solutia sa fie absorbita pana la radacini. Glicerina ajuta la regenerarea parului.
- Evitati sa va uscati cu foehnul, deoarece acesta afecteaza si slabeste radacinile parului. Daca totusi altfel nu reusiti sa obtineti forma dorita, folositi foehnul dupa ce parul este pe jumatate uscat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.