Un atentat sinucigas a fost comis vineri seara la intrarea intr-o discoteca din Tel Aviv, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor 53. Acesta este primul atentat comis in Israel in ultimele patru luni si primul atac dupa semnarea, la 8 feb
Un atentat sinucigas a fost comis vineri seara la intrarea intr-o discoteca din Tel Aviv, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor 53. Acesta este primul atentat comis in Israel in ultimele patru luni si primul atac dupa semnarea, la 8 februarie, la Sharm el-Sheikh, in Egipt, a unui acord de incetare a focului intre premierul israelian, Ariel Sharon, si presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas.
La cateva ore de la producerea atentatului, serviciile de securitate israeliene au arestat cinci palestinieni suspectati ca ar fi participat la organizarea atacului. Doi palestinieni, fratii autorului atacului, au fost arestati intr-o localitate din apropiere de orasul Tulkarem, din Cisiordania.
Atentatorul este un student palestinian in varsta de 21 de ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.