Surpriza - Duta canta in Blondy Pentru prima data de cand a infiintat 3rei Sud Est, Laurentiu Duta canta intr-o alta formatie. Surpriza se numeste Blondy! Constanteanul a colaborat indeaproape cu Blondy in ultimii ani, iar criza provocata de despart
Surpriza - Duta canta in Blondy
Pentru prima data de cand a infiintat 3rei Sud Est, Laurentiu Duta canta intr-o alta formatie. Surpriza se numeste Blondy! Constanteanul a colaborat indeaproape cu Blondy in ultimii ani, iar criza provocata de despartirea dintre Andreea si Cristina pare sa nu-i afecteze munca. Piesa se numeste ""Visez"" si promite sa se bucure de un succes cel putin la fel de mare precum ""Te-am iubit"", chit ca are accente de manea. Videoclipul este in pregatire, cu Laurentiu Duta in prim-plan.
(Dana Ciobanu)
Show - Concert live de Martisor
O data cu lansarea grilei de primavara, in cadrul careia principala editie a jurnalului de stiri va fi extinsa cu 30 de minute (ora de incepere va fi 18:30), National TV ne face o surpriza de proportii. Maine seara, in dar de Martisor, de la ora 19:00, organizeaza in Piata Constitutiei un show de zile mari, prezentat de vedetele postului tv Catrinel Sandu, Maria Buza, Cosmin Selesi etc. Participa binecunoscutele trupe Directia 5, Vama Veche, Compact, Proconsul, Hi-Q (foto), Voltaj, Bere Gratis si Sistem. (Claudia Daboveanu)
Cupidon - Catrinel si-a gasit barbatul vietii
Pentru tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu s-ar muta si in America, acolo unde traieste el. Vedeta blonda a uitat de Lucian si se simte femeie alaturi de sportiv, pe care l-a cunoscut in toamna anului trecut. Chiar daca meciurile lui ii separa destul de mult timp, cei doi intretin focul iubirii prin telefoane si prin SMS-uri. Un foc cam scump daca e sa socotim: vreo 1.000 de euro pe luna pe biletele de avion, facturi depasite la telefon si alte cele. Mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre Catrinel si Gabriel, cititi in noul numar al revistei Story. (Dana Ciobanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.