CONTROVERSA. Din cauza vremii nefavorabile, mai multe cluburi insista pentru amanarea cu o saptamana a primei etape. Selectionerul Victor Piturca nu este deloc incantat de aceasta idee. El acuza lipsa de jocuri pentru fotbalistii din campionatul inte
CONTROVERSA. Din cauza vremii nefavorabile, mai multe cluburi insista pentru amanarea cu o saptamana a primei etape. Selectionerul Victor Piturca nu este deloc incantat de aceasta idee. El acuza lipsa de jocuri pentru fotbalistii din campionatul intern pe care intentioneaza sa-i convoace in vederea crucialului meci cu Olanda, care va avea loc pe 26 martie. ""Noi ne vom supune votului si dorintei celor care formeaza, practic, liga. Ma refer la presedintii de club"", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru (foto).
SOLICITARE. Programat pe 13 martie, primul derby al campionatului, Steaua - Rapid va fi, mai mult ca sigur, reprogramat. Confruntarea din etapa a doua ar cadea exact intre cele doua meciuri pe care ros-albastrii le sustin in ""optimile"" Cupei UEFA, cu spaniolii de la Villarreal, daca nu se decide amanarea startului returului. In principiu, rapidistii sunt de acord cu propunerea Stelei, mai ales ca si-ar putea recupera in vederea derby-ului doua piese importante, Aliuta si Niculae, ambii accidentati. LPF poate decide reprogramarea intalnirii si fara acordul giulestenilor, avand in vedere ca Steaua este angrenata intr-o competitie europeana. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.