Este vorba, desigur, de genialul titlu de vineri, unde subliniam cu fina ironie versurile unei melodii indeajuns de tampite incat sa devina shit... pardon, hit, si unde foloseam o sintagma indeobste cunoscuta sub denumirea de ""vita furajata"", nicid

Este vorba, desigur, de genialul titlu de vineri, unde subliniam cu fina ironie versurile unei melodii indeajuns de tampite incat sa devina shit... pardon, hit, si unde foloseam o sintagma indeobste cunoscuta sub denumirea de ""vita furajata"", nicidecum ""vita furajera"". Le-am spus atacatorilor mei ca am, intr-o masura discutabila, proprietatea termenilor si ca pentru nimic in lume gandul si cuvantul nu m-ar fi dus spre sintagma ""vita furajera"". Cu toate astea, ei au continuat sa ma atace, probabil, in dorua€™ lelii, tabacindu-mi gandurile pe doua saptamani de-acum incolo. Nu-i nimic, sa fie primit, ca unde dau ei, creste!
Dar sa revenim la oile si la vacile noastre, pe care le salut cu mult respect si consideratie, atat cu un be-he-he, cat si cu un mmmuu, fetelor!
Din ciclul ""mancat bine, baut bine, dimineata trezit mort"", astazi va prezentam o emisiune obscura de pe tevere doi, d-aia in care doi criminali se duc in Delta ca sa-mpuste rate nevinovate si, mai ales, neinarmate, rate care, practic, stau cu pieptul dezgolit in fata inamicului, iar inamicul, fara pic de jena, trage in ele, profitand ca e mai mare si mai imbracat.

M-am uitat la killerii aia cum se chinuiau sa pacaleasca ratele tragandu-si cagule rosii pe cap, intr-un peisaj in care rosu nu erau decat sangele din vene, care totusi nu se vede. Saracii, tot impingeau la barca aia in cautarea unui loc in ca--re cagulele lor penibile sa nu fie vazute. Imi imaginez ca nu-si dadeau seama cat erau de patetici. Parca erau decupati din filmele cu prosti, alea de desene animate cu Duffy Duck, in care vanatorul sta fata-n fata cu el si Duffy Duck il ia la misto si el habar n-are. Tare mult mi-ar placea ca un meserias d-asta sa dea nas in nas cu Duffy Duck!

El, cu cagula lui pe fata, crezand ca trece neobservat, Duffy Duck scarpinandu-se in cap si straduindu-se sa-l ajute sa gaseasca si el o rata de ucis. Isi pune gloantele-n arma, ia pozitie, ocheste, Duffy Duck se asaza in bataia pustii, iar el, care este foarte prost, ii spune sa se dea la o parte, ca el vrea sa ucida o rata.
In fine, desi acesti... sa le spun ""oameni""?... exista printre noi, io zic sa-i ajutam si sa ne luam pene pe noi, sa ne punem o masca de rata pe fata si sa mergem in Delta, unde sa-i tragem de maneca, spunandu-le ""priveste-ma, sunt aici numai pentru tine, impusca-ma.. acum..."".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.