Politistii au identificat sase autori ai unor alarme false cu bomba inregistrate in ultimele zile in diverse zone ale tarii. Printre acestia se afla si cativa minori din judetele Calarasi, Galati, Dambovita si Maramures, cu varste intre 7 si 15 ani,
Politistii au identificat sase autori ai unor alarme false cu bomba inregistrate in ultimele zile in diverse zone ale tarii. Printre acestia se afla si cativa minori din judetele Calarasi, Galati, Dambovita si Maramures, cu varste intre 7 si 15 ani, care au apelat serviciul 112 anuntand amplasarea de bombe la Parlament, scoli generale sau primarii, urmand ca parintii lor sa fie sanctionati contraventional.
Totodata, a fost identificata si persoana care a anuntat amplasarea unei bombe la Palatul Cotroceni. Este vorba despre un tanar de 29 de ani, din jud. Constanta, caruia i s-a intocmit dosar penal, precizeaza Rompres.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.