A absolvit Institutul de Arta, Teatru si Cinematografie din Bucuresti La 30 de ani a emigrat in Spania Vreme de aproape sase ani, Lazarov a fost directorul general al postului de televiziune Canale Tele 5 din Italia Emisiunea ""Geniali"

A absolvit Institutul de Arta, Teatru si Cinematografie din Bucuresti
La 30 de ani a emigrat
in Spania
Vreme de aproape sase ani, Lazarov a fost directorul general al postului
de televiziune Canale Tele 5 din Italia

Emisiunea ""Geniali"", difuzata de Antena 1 in acest week-end, i-a captivat pe cei aflati in afata micilor ecrane. Supershow-ul, al carui prim invitat a fost actorul Florin Piersic, este o productie marca Valeriu Lazarov - cel mai cunoscut realizator roman de programe de televiziune. Firmele pe care Valeriu Lazarov le patroneaza in Romania - Prime Time World Broadcast si Sagitarius Communications - au produs in ultimii ani cele mai de succes formate de emisiune din Romania: ""Din Dragoste"", ""Iarta-ma!"", ""Surprize, Surprize"", ""Ciao, Darwin!"". Formatul noii productii este similar celui spaniol, unde show-ul a realizat adevarate recorduri de audienta. La debutul in Romania, emisiunea a fost lider de audienta in zilele de vineri si sambata seara, cand a fost difuzata. Urmatorul invitat la ""Geniali"" va fi Gheorghe Hagi. Pentru realizarea unui spectacol de televiziune care ii omagiaza pe romanii geniali, Jurnalul National il declara pe Valeriu Lazarov ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.