Studiile si statisticile realizate in domeniul audiologiei certifica faptul ca 10% din populatie sufera de pierderea auzului. Clinicile Audionova, impreuna cu Asociatia Audiologica, incearca sa schimbe soarta adultilor, dar si a copiilor cu aceasta a
Studiile si statisticile realizate in domeniul audiologiei certifica faptul ca 10% din populatie sufera de pierderea auzului. Clinicile Audionova, impreuna cu Asociatia Audiologica, incearca sa schimbe soarta adultilor, dar si a copiilor cu aceasta afectiune. Cel mai important semn de posibila scadere a auzului unui copil este intarzierea sau lipsa dezvoltarii vorbirii si a limbajului copilului. Astfel, cei care au probleme cu auzul isi pot testa acuitatea auzului si beneficia de un test gratuit cu aparate de ultima generatie. Pentru o programare in Bucuresti se poate telefona la: 021-210.33.27/021-610.67.21/021-326.12.06. Pentru a afla coordonatele punctelor de lucru din tara se poate suna la numarul de telefon 021-210.33.27. Romanii care si-au platit asigurarile de sanatate isi pot imbunatati gratuit auzul.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, prin filialele sale judetene, plateste celor care au probleme medicale cu auzul pretul aparatelor auditive. Subventiile acordate de asigurator sunt cuprinse intre 6.690.000 si 10.209.000 lei, in functie de nivelul de pierdere a auzului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.