Walter Zenga, antrenorul Stelei, nu parea extaziat la finalul intalnirii. Explicatia a venit repede: "Nu facem tragedie dupa infrangere si mare bucurie dupa victorie". "Am pregatit foarte bine meciul, ne-am gandit chiar si la penalty-uri. Steaua a fa
Walter Zenga, antrenorul Stelei, nu parea extaziat la finalul intalnirii. Explicatia a venit repede: "Nu facem tragedie dupa infrangere si mare bucurie dupa victorie". "Am pregatit foarte bine meciul, ne-am gandit chiar si la penalty-uri. Steaua a facut un joc extraordinar, iar rezultatul este meritat, Steaua a dat totul pe teren. Tactic echipa a jucat perfect. Eu am decis jucatorii care vor executa penalty-urile. La fiecare antrenament dupa meciul tur de la Valencia, am exersat penalty-uri. Singurul care nu a gresit niciodata a fost Munteanu. Am facut cele trei schimbari pentru ca cei inlocuiti nu mai puteau. Incepand din minutul 65, mai multi jucatori s-au confruntat cu probleme, Dinita, Cristea, Paraschiv, Oprita. Si cine face maraton ar fi avut crampe pe un asemenea teren. Este normal sa apara probleme. Suntem foarte fericiti, ceea ce au facut baietii este ceva exceptional", a comentat Zenga. Intrebat cum a reactionat cand Munteanu a ratat lovitura de departajare, italianul a raspuns amuzant: "M-am asezat pe banca si mi-am pus pe cap sapca rosie. Mai mult nu s-ar fi putut obtine astazi. La penalty-uri nu stii niciodata ce se poate intampla, insa Steaua merita mult, mult, mult. Impreuna cu fanii am facut o impresie incredibila, exceptionala". De partea cealalta, Ranieri a spus: "Am avut o prima parte foarte buna, apoi a venit golul Stelei, unde nu se stie daca a fost ofsaid sau nu. Am jucat din ce in ce mai rau odata cu trecerea timpului. Este foarte dificil de explicat aceasta eliminare. Jucatorii mei au luptat, au facut tot ceea ce au putut, insa este un moment trist pentru noi. Ma asteptam la o atmosfera ostila in Spania la urmatorul meci, chiar daca ne calificam. Cum as putea sa ma simt acum? Foarte rau. Ca un antrenor eliminat. Le multumesc jucatorilor care s-au batut si au dat totul. Nu pot spune ca terenul a avantajat Steaua, a fost la fel de prost pentru ambele echipe. Se califica mereu formatia care merita. Ma asteptam la o asemenea replica din partea Stelei, la un asemenea joc, pentru ca Steaua este puternica pe teren propriu. Cum este atmosfera in vestiar? Incercam sa ne incurajam, normal ca nu suntem bucurosi". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.