Ploile, ninsorile si gerul vor reveni, incepand de astazi, in cea mai mare parte a tarii, urmand ca timp de doua-trei zile sa ploua si sa ninga, iar primele zile ale saptamanii viitoare sa fie geroase, cu minime cu pana la zece grade sub cele normale
Ploile, ninsorile si gerul vor reveni, incepand de astazi, in cea mai mare parte a tarii, urmand ca timp de doua-trei zile sa ploua si sa ninga, iar primele zile ale saptamanii viitoare sa fie geroase, cu minime cu pana la zece grade sub cele normale pentru aceasta perioada. Meteorologii avertizeaza ca vor cadea precipitatii incepand din aceasta seara si pana maine la pranz, in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si in jumatatea de sud a Moldovei. Totodata, vantul va sufla din ce in ce mai tare, urmand sa viscoleasca in jumatatea de sud a Moldovei, in Baragan si in vestul Dobrogei. Marea Neagra va fi agitata, cu valuri de pana la 8 metri in larg. De duminica si pana miercuri, vremea se va raci, noaptea si dimineata temperaturile urmand sa fie foarte scazute, de pana la -20 de grade Celsius in depresiunile centrale. Valorile termice care urmeaza sa se inregistreze - si maxime si minime - vor fi cu pana la 8-10 grade mai mici decat cele normale la aceasta data.
Avertizarea meteorologica este valabila pentru intervalul 26.02-3.03.2005.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.