Noul videoclip al trupei Etnic, "Venin", a inceput deja sa faca furori si sa impresioneze din ce in ce mai multe persoane. Videoclipul nu se remarca numai prin inedita atitudine exploziva a celor trei componente, ci si prin laitmotivul sau, si anume
Noul videoclip al trupei Etnic, "Venin", a inceput deja sa faca furori si sa impresioneze din ce in ce mai multe persoane. Videoclipul nu se remarca numai prin inedita atitudine exploziva a celor trei componente, ci si prin laitmotivul sau, si anume sarpele (piton tigrat) prezent in filmulet. Cu toate ca inainte de filmari Betty, Maciu si Loredana isi promisesera sa nu se apropie de serpoaica, situatia s-a schimbat radical dupa ce au vazut-o "evoluand": "A fost foarte cumintel. Ne-am dat seama ca aveam conceptii gresite in privinta animalelor cu sange rece. Avand in vedere schimbarea de imagine propusa de RBA, caci am trecut la genul etno-rock, ne gandim serios sa luam un sarpe drept mascota a trupei si sa mergem cu el in unele concerte", ne spune Loredana, care a devenit intre timp prietena Leylei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.