Imediat dupa incheierea partidei, cateva mii de suporteri au iesit pe strazi pentru a sarbatori performanta Stelei. Astfel, centrele oraselor Braila, Galati, Focsani, Iasi au fost invadate de fanii ros-albastrilor, care au scandat numele favoritilor
Imediat dupa incheierea partidei, cateva mii de suporteri au iesit pe strazi pentru a sarbatori performanta Stelei. Astfel, centrele oraselor Braila, Galati, Focsani, Iasi au fost invadate de fanii ros-albastrilor, care au scandat numele favoritilor si au fluturat steaguri, fara a fi inregistrate evenimente deosebite.
Cea mai mare manifestatie a avut loc in Bucuresti, acolo unde fanii au ajuns imediat dupa meci, de la stadion sau de acasa.
Gigi Becali a ajuns in jurul orei 23.30, pentru cateva minute, in mijlocul suporterilor. El s-a urcat pe masina personala, fiind aclamat de fanii prezenti in piata.
Acestia i-au cerut patronului ca si jucatorii stelisti sa vina in Piata Universitatii, pentru a sarbatori alaturi de ei calificarea, insa fotbalistii nu au dat curs solicitarii suporterilor. Becali le-a aruncat fanilor mai multe fulare.
Dupa miezul noptii, traficul rutier a inceput sa se desfasoare in conditii normale, iar numarul suporterilor din Piata Universitatii a inceput sa scada, din cauza ploii abundente care a cazut in Capitala. Mai multi sustinatori stelisti s-au indreptat spre Piata Romana. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.