S-ar putea sa credeti ca Filarmonica "George Enescu" sau Ateneul Roman s-au mutat in cladirea Nationalului bucurestean. Nici vorba! Doar spiritul lui Beethoven si al lui Paganini - in pielea actorilor Radu Gheorghe si Mihai Bisericanu - si cateva se
S-ar putea sa credeti ca Filarmonica "George Enescu" sau Ateneul Roman s-au mutat in cladirea Nationalului bucurestean. Nici vorba! Doar spiritul lui Beethoven si al lui Paganini - in pielea actorilor Radu Gheorghe si Mihai Bisericanu - si cateva secvente din simfoniile lor nemuritoare, si nu numai ale lor, au poposit, joi seara, pentru o ora trecuta fix, pe scena salii "Liviu Rebreanu" a Teatrului "I.L.Caragiale".
Asadar, pentru ca s-au saturat de lumea de dincolo, unde odata ajunsi si-au dat seama de celebritatea lor, Ludwig si Niccolo s-au hotarat sa transceanda in lumea de dincoace. Pentru o ultima confruntare cu publicul!
Se-ntelege, cu un public "viu"... Ei bine, au reusit! Si nu numai prin performanta interpretarii, cat mai ales prin abundenta sotiilor - cu sau fara voia lor. Pentru ca le-a trebuit ceva vreme sa se gaseasca, pierzandu-se prin culise sau intrand si iesind in contratimp, pentru ca au incurcat partiturile - dar ce le mai trebuiau partiturile?
Cu spectacolul "Ludwig, Niccolo & Jo"(scenariul si regia fiind semnate de Radu Gheorghe), cei doi actori, alaturi de care evolueaza Georgeta Ciocarlan, in calitate de prezentatoare a spectacolului, isi demonstreaza - pentru a cata oara! - excelenta interpretarii, a umorului nesecat (termenul pare banal) si a placerii de a comunica, nu numai in calitate de comediani si mimi, ci si de instrumentisti de forta, cu publicul. S-a ras in hohote, pentru ca unul e Radu Gheorghe si tot unul e si Mihai Bisericanu. Cat despre Beethoven si Paganini, care se intalnesc in epoca Internetului, ne-au uimit pentru a mia oara. Mai ales ca stiau cate ceva si despre Mona Musca, si despre Cristian Tantareanu, dar si despre gropile din Bucuresti!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.