Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat entuziasmat de calificarea ros-albastrilor. "Steaua a facut cinste fotbalului romanesc. Eu zic de multa vreme ca fotbalul nostru este unul bun, nu foarte bun, dar bun, iar Steaua a respectat unul dintr
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, s-a declarat entuziasmat de calificarea ros-albastrilor. "Steaua a facut cinste fotbalului romanesc. Eu zic de multa vreme ca fotbalul nostru este unul bun, nu foarte bun, dar bun, iar Steaua a respectat unul dintre principiile la care tin foarte mult: daca nu dam drumul la valori peste hotare, daca le pastram in tara, avem sanse bune si in Europa. Ceea ce, nu mai trebuie sa o repet, Steaua a demonstrat cu brio", a spus Dragomir. "Evident, aceasta calificare ne poate crea noua, la Liga, probleme de calendar, dar acum Steaua are prioritate absoluta, ca peste tot in lume echipele care te reprezinta la nivel inalt trebuie ajutate cu tot ce se poate. Am crezut in rasturnarea rezultatului din tur, asa ca nu vad de ce nu as crede si intr-o comportare la fel cu Villarreal", a mai adaugat seful LPF. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.